Se det digitale energimærke

Finlandsgade 57

, 6700 Esbjerg

1 / 29
1 / 4
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 232 m²
Kælderareal 116 m²
Garage 21 m²
Grundareal 549 m²
Værelser 4
Antal plan 3
Byggeår 1930
Sagsnummer 7140189
Ejendomstype Villa, 2 fam.
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 982
Ejendomsværdiskat 569
Renovation 246
Rottebekæmpelse 12
Husforsikring 458
Ejerudgifter i alt 2.267

H.C.Clausen villa i indre by , med 348 etagem2 og med mulighed for yderligere m2.

I den indre by, tilbydes denne sjælden udbudte C.H.Clausen villa på ca. 348 etagem2 og som som kan udvides, ved,at udnytte loftrum. H.C.Clausen var Esbjergs største arkitekt igennem tiderne og han har bl.a. tegnet Vandtårnet samt Danske Bank bygning på Esbjerg torv samt mange andre markante bygninger i Esbjerg.
Der er gå afstand til privat skoler, sport facilitet, Esbjerg bymidte samt havnen og Nørre skoven samt indkøbs muligheder.
Her er der tale og en særdeles flot samt arkitektonisk flot mursten stens villa i flere plan, med mulighed for yderligere beboelses m2., Villaen er beliggende med skøn solrig have.
Villaen fremtræder i god stand og har fået nye vinduer monteret i facaden i stueetagen samt på 1 sal.
Der er tilhørende egen garage til villaen.
Dette er en villa med utallige muligheder og den kan indrettes til 2 lejligheder eller til 3, hvis man udnytter loft etagen. I kælderen er der mulighed for, at indrette kontor til mange formål.
Villaen er nu opdelt i 2 anparter.

Den store plads krævende familie, kan også bruge villaen som 1 stor familie villa, med utallige muligheder.

I stue etagen forefindes : Stor lys entre med plads til garderobe. 1 stort lyst værelse. Utrolig stort lyst soveværelse. Stort køkken/alrum. Lyst badeværelse. Stor lyst møblerings venlig opholdsstue. Der er utallige muligheder for, at indrette denne lejlighed på mange andre måder, hvis man måtte ønske dette, da man kun skal rive vægge ned, for en anden indretning af lejligheden.
Man kan også beholde rum inddeling, som den er nu og modernisere køkken samt badeværelse, da lejligheden har utrolig flotte afslebne massive træ gulve.
1 sals lejligheden indeholder : Entre med plads til garderobe. 1 stort lyst soveværelse med udgang til solrig altan. 1 stort lyst værelse. Pænt lyst badeværelse. 1 stor lys møblerings venlig opholdsstue. Lejligheden trænger til nyt køkken samt nyt badeværelse og fremstår med flotte afslebne massive trægulve. Der er utallige nye muligheder for indretning af lejligheden, hvis man river vægge ned.

Loft etage : Her er der mulighed for, at indrette værelser eller en mindre lejlighed.
Kælderen er med højt til loftet og her er der indrettet 3 depot/kælderrum, som også kan ændres til et stort rum. mindre toilet som kan ændres til et større. 2 store disp. rum, som ville kunne indrettes til kontor eller lignende og med egen indgang fra haven og inde fra huset. Stort bryggers med god plads til indretning med vaskemaskine samt tørretumbler og med plads til mange skabe.

Dette er som sagt en villa, som er et kvalitets byggeri og som har mange forskellige muligheder for indretning og såfremt du måtte have et ønske om en uforbindende fremvisning af denne spændende villa, så kontakt venligst vort kontor.

Overtagelse kan ske nu eller efter nærmere aftale 
kontakt
Rolfsgade 61A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75181655
E-mail:
CVR nummer:
27315909
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning