Se det digitale energimærke

Grønagervej 12

, 6682 Hovborg

1 / 35
1 / 1
Vis
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 218 m²
Kælderareal 32 m²
Carport 48 m²
Udhus 18 m²
Grundareal 3.308 m²
Værelser 8
Antal plan 2
Byggeår 1956 /2012
Sagsnummer 7140171
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 234
Ejendomsværdiskat 683
Renovation 219
Skorstensfejning 84
Rottebekæmpelse 6
Husforsikring 375
Ejerudgifter i alt 1.601

Særdeles lækker villa på ca. 218 m2, med bedste beliggenhed i Hovborg midtby med stor naturgrund

I det hyggelige Hovborg med indkøbs muligheder, børnehave, fritids aktiviteter og med ca. 30 minutters kørsel til enten Esbjerg eller Kolding, tilbydes denne fantastiske villa med forskudte plan på ca. 218 m2 og med en carport på ca. 48 m2. som er bygget i 10" tommer træ stolper. Villaen er opført i mursten som er vandskuret og har et mørkt tag stens tag pålagt. Alle stern brædder er vedligeholdelses frie. Hele villaen er beliggende på stor grund , omgivet af store flotte bøgetræer og med særdeles flot udsigt ud over fiskesø.
Indvendig tilbydes følgende indretning : Særdeles flot stor hall, med loftet ført til kip og loftet er beklædt med troldtekt samt nydeligt mørkt klinkegulv, hvori der er placeret en glasplade med plads til lidt udstilling i gulvet, særdeles god plads til garderobe, ovenlys vinduer, hvoraf den ene er med motor og med udgang til dejlig flise terrasse. Utrolig lækkert stort køkken / alrum / stue i et, med et særdeles lækkert køkken med hvide elementer og med bord plads til 4 personer og hvor loftet er ført til kip med troldtekt loft med indbygnings spots. Alle vægge er vand skurede og der indbygnings pejs med en flot grå mursten, endvidere med halv.væg ned til kælderen . Fra køkkenet er der muret trappe til børneværelserne samt ned til kælderen. Der er pålagt smukt laminat gulv i stuen og i køkkenet er der pålagt flot mørkt klinkegulv. I køkkenet er der monteret store ovenlys vinduer, hvoraf det ene er med motor.
I stuen er der plads til opholdsstue samt til stort spisebord og fra begge steder er der pragtfuld panorama udsigt ud i den park lignende have, hvor der er udsigt til fiskesø med rislende vand. Der er udgang til haven fra stuen.
2 pæne lyse børneværelser med loftet ført til kip i troldtekt. Lækkert stort lyst værelse som nu bruges som kontor med mange skabe og loftet ført til kip og med pænt klinkegulv. Utrolig smukt badeværelse med halv væg til bruse afdeling, hvor der er 2 bruser, loftet ført til kip i troldtekt og med indbygget stjerne himmel i spots. 2 store ovenlys vinduer , hvoraf det ene er med motor. På halv væggen til bruse området er der flot badeværelses miljø arrangement med 2 hævede hånd vaske placeret på beton plade. Det op hængte toilet er placeret med en muret halv væg i en flot grå sten. Varme i væggen bag hånd klæder og flotte mørke klinke på gulv samt vægge, gulvvarme mv. Pænt stort lyst soveværelse med flot laminat gulv og med loftet ført til kip i troldtekt og med indbygget stjerne himmel i spots. Stort panorama vindue , til haven. Direkte adgang til særdeles stort " walk in closet ". I kælderen forefindes : Viktualie rum. Stort lyst disp. rum. Teknikrum. pænt lyst bryggers med mange skabe samt håndvask og med plads til vaskemaskine / tørretumbler. Stort til hørende isoleret værksted. Hele villaen fremstår i særdeles flot samt vedligeholdt stand og med gulvvarme overalt, med undtagelse i viktualie rummet. Dette er en villa som absolut, skal opleves, da den er placeret midt i byen, med den bedste beliggende og i total ugenert omgivelser og med stor tilhørende grund med flot indkørsel. Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne 1ér, du bliver bestemt ikke skuffet ! Ring venligst til vort kontor og aftale nærmere, for en uforpligtende fremvisning. Overtagelse sker efter nærmere aftale. 
kontakt
Rolfsgade 61A
6700 Esbjerg
 
Telefon:
+45
 75181655
E-mail:
CVR nummer:
27315909
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning