Strandby Kirkevej 271, 6700 Esbjerg

Villa i 3 plan på ca. 238 etagem2, incl garage i Boldesager

I det eftertragtede" Boldesager " med kort afstand fra Esbjerg Bymidte, skoler, indkøbs muligheder, busforbindelse, sports faciliteter, videregående uddannelsesinstitutioner mv. tilbydes denne pænt renoverede 2 plans villa med tilhørende høj kælder og egen garage med indgang til kælderen.

Villaen er beliggende ugenert med stor forhave samt særdeles lækker Atrium gårdhave.

Villaen er opført i røde sten med tag stens tag pålagt og med glas facade entre, tilbygningen er opført i sten med smart tagpap pålagt og nyere vinduer og døre monteret i næsten hele huset.

Indvendig tilbydes følgende indretning : Flot lyst hvidt glas facade entre med klinkegulv, som ender op i en entre i huset med god garderobe plads.

Særdeles lækker lys spisestue med plads til stort spisebord, rå murstens væg for enden af stuen og i den anden ende af stuen der en flot dobbelt indbygget skydedør til opholdsstuen, der er endvidere pålagt pænt lyst laminat gulv og malet rustik loft.

Opholdsstuen har flot rå murstens væg med brændeovn og med udgang til den særdeles lækre Atrium gård, lyst laminat gulv og malet hvidt rustik loft med indbygnings spots og i den ende af stuen er der opsat flot Troldtekt loft til kip med indbygnings spots.

Flot køkken med mørke køkken elementer og med særdeles god skabsplads samt nydelig bordplade og med alt i hårde hvidevarer, nydeligt laminat gulv samt flot Troldtekt loft med indbygnings spots.

På 1 sal. 2 gode lyse værelser . Stort lyst forældre soveværelse. Pænt lyst badeværelse med hvide klinker på gulv samt vægge, sep. bruseniche, gulvvarme og pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask. Stor repos med indbyggede skabe.

I kælderen forefindes : 3 store disp rum med varme. Badeværelse med sep. bruseniche. Vaskemaskine & tørretumbler. Engen indgang samt udgang.
Fra det ene disp. rum er der adgang til den store garage.

Hele villaen fremtræder i god stand og sælges til overtagelse, efter nærmere aftale. Atrium gårdhaven fremstår i flot stand med flot flise belægning og er beliggende rigtig for sol.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne spændende villa, du bliver bestemt ikke skuffet ! Kontakt venligst vort kontor for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.